Deprem bölgesinden ilimize gelerek evlere yerleştirilen depremzede aileleri ilk günden itibaren ziyaret ederek, onlarla yakından ilgilenen ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Handan Sonel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle de depremzede ailelerle bir araya gelerek, depremzede ailelerde bulunan kadınların günlerini kutladı. Günün anısına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında ilimize gelen depremzede aileleri yerleştirildikleri evlerde ziyarette bulunan Vali Tuncay Sonel’in eşi Handan Sonel, depremzede ailelerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini de dinledi.

Vali Tuncay Sonel, depremden etkilenen Adıyaman İlinde Koordinatör Vali olarak çalışmalarını başarıyla yürütürken, eşi Handan Sonel de İlimizde bulunan depremzede aileleri hiç yalnız bırakmıyor. Her fırsatta depremzede ailelerin yanında olan Handan Sonel, ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da gereken hassasiyeti gösteriyor.

Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileyen Vali Tuncay Sonel’in eşi Handan Sonel, “Yaraları hep birlikte saracağız. Devletimiz her daim sizlerin yanındadır. İlimizde sizleri rahat ve mutlu ettirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Rabbim sizlere sağlıklı ömürler versin” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi