Her Çarşamba gününü “Halk Günü” toplantılarına ayırarak, vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren ve onların sorun, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyerek çözüm bulmaya gayret gösteren, hayırseverlerin katkılarıyla alınan gıda kartlarını ihtiyaç sahibi ailelere dağıtan Vali Sonel, 30 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısına Gülyalı İlçesine bağlı Turnasuyu mahallesinden gelen Nezaket Özdemir adlı teyzenin inek isteğini de bugün yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

“Halk Günü” toplantısında Vali Tuncay Sonel’e bir ineğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Nezaket teyze, bugün istediği ineğinin buzağısıyla birlikte kendisine teslim edilmesiyle birlikte sevinç gözyaşlarını tutamadı.

Vali Sonel’in talimatıyla hazırlanan inek buzağısıyla birlikte Gülyalı Turnasuyu mevkinde ikamet eden Nezaket Özdemir teyzeye Gülyalı Kaymakamı Aydın Yanık ve İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz tarafından teslim edildi.

“Allah Sayın Valimden razı olsun, Allah ne muradı varsa versin. Talebimi Çarşamba günü iletmiştim. İki gün içinde Sayın Valim bu güzel ineği buzağısıyla birlikte bana gönderdi. Çok mutluyum. Şu an yaşadığım sevincimi anlatamam diyerek, duygularını dile getirdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi