Sezona farklı galibiyetle alarak başlayan 52 Yalıköyspor, kendisini gibi iki maçı da kayıpsız atlatan Aybastıspor ile karşı karşıya geldi. Fatsa Ek Saha’da oynanan maçı izleyen taraftarlar ise adeta gole soyarken iki kez ev sahibi, iki kez de konuk ekip öne geçerken maç 4-4 bitti.

Bu sezon gol atma konusunda sorun yaşamayan Fatsa ekibi ilk dakikalarda Temel ile öne geçerken konuk ekipte önce 27’de Ferdi karşılık verirken ilk yarının son dakikalarında İhsan’ın penaltı golü ile soyunma odasına üstün giren takım oldu. İkinci yarıda da golle başlayan 52 Yalıköyspor’da 47’fe Fehmi ve 49’da Ali Eyeşmek’in golleri skoru 3-2’ye getdi.

İlk 50 dakikada 5 gol atan iki ekip 10 dakikaya bir gol sığdırken daha sonra ise gol atmak yerine savunmaya geçti. Kaçan gollerle birlikte girilen son dakikada ise iki ekip bi açıldı pir açıldı. Mücadelenin 90.dakikasında Aybastıspor’da Yunus Emre attığı golle maçta üçüncü kez skoru kendi takımı adına skoru eşitlerlen, 90+3’de Ferdi skoru 4-3’e getirdi. Aybastıspor maçı kazandıklarını sandığı anda ise 52 Yalıköyspor’da sahneye Ali Eyeşmek çıktı ve son dakikada maçın skorunu belirledi. 4-4

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi