Kirazlimanı Mahallesi Yeşiltepe Sokak sakinlerinden Dürdane Medin 74 yaşında. Hem engelli hem de yaşadığı bir takım sağlık sorunları sebebiyle düzenli olarak hastanede kontrolleri gerekiyor.

Sağlık sorunları yaşayan Durdane teyzenin en büyük sıkıntılarından biri ise evinin kapısına Ambulansın gelemeyişi idi. Yaklaşık 25 metre yolu sedye ya da battaniye ile Ambulansa taşınan Dürdane teyzenin her hastaneye gidişi hem kendisi hem de sağlık görevlileri için adeta bir çileye dönüşmüştü.

Başkan Aşkın Tören, Dürdane Medin’in durumundan haberdar olur olmaz ekipleri harekete geçirdi. Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Başkan Tören’in talimatı üzerine başlattığı çalışma ile kısa sürede yolun Ambulans geçişine imkân vermeyen sarp yokuşlu kısmını beton yol ile kaplayarak sorunu kalıcı bir şekilde çözdü.

 “İnsanımızın hayır duaları bizim için her şeyden daha değerli”

“Bizim en büyük hedefimiz gönüllere giden yolları yapmak” diyen Başkan Aşkın Tören “tüm hizmet ve çalışmalarımızın merkezinde insan var. Çünkü biz insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Durdane teyzemizin de bu şehirde yaşayan hiçbir canın da sıkıntı ve sorunlarına kayıtsız kalamayız. Bizim önceliğimiz insanımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşam standardını ve konforunu artırmak. Durdane teyzemize sağlıklı ömürler diliyorum. Onun yüzünün gülmesi ve hayır duaları bizim için her şeyden daha değerli” diye konuştu.

 “Aşkın başkandan Allah razı olsun”

Ulaşım sorunu çözülen Dürdane teyze duygularını şu sözlerle ifade etti. “Çok teşekkür ederim başkanımıza. Allah razı olsun. Buraya yol gelmiyordu. Ben battaniye ile taşınarak Ambulansa gidiyordum. Aşkın Başkana çok teşekkür ederim. Beni bu çileden kurtardı Allah ondan razı olsun” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi