TFF 3.Lig ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde son olarak Ankara’da oynanan Iğdır Futbol Kulübü maçında alınan bir puan sonrasında takım Ordu’ya dönüştü. Prof. Dr. Çağatay Öztürk ise maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçta iyi bir performans gösterdiklerini belirten
Öztürk, maçtan ayrı bir şekilde başka bir konuya değinerek 3.Lig’de mücadele eden Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nü kastederek imalı bir şekilde: “Altınordu ilçemizde reklam panolarına asılan ve şu anda Ordu 2. Amatör kümede borçlarından dolayı faaliyetsiz duran Efsane Ordusporumuzu Ordu’nun bir spor ve kültür mirası olarak değerli halkımıza görsel olarak sunma çabalarını alkışlıyor ve takdir ediyoruz’’dedi. 


52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Öztürk, ‘’Efsane Ordsuspor bütün Ordu’nun ortak değeridir ve bir gün borçlarından kurtulup sahalara dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu anlamda 52 Orduspor Futbol Kulübü ailesi olarak üzerimize düşen sorumluluktan kaçmayacağımızı dün söyledik, şimdi yine söylüyor ve taahhüt ediyoruz’‘ diye konuştu.

Ayrıca Ankara’da oynanan maçta Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve Yönetim Kurulu Üyelerininin Ankara’da Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile bir araya geldiğini ve Kıran’ın Ordu’yla ilgili konulara hakim olduğunu söyledi.
 

Editör: Haber Merkezi