Öğrencilerin boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlamak, ailelerin güvenle bırakabilecekleri vazgeçilmez ortamlar oluşturmak amacıyla Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde kurulan Bilgi Evleri faaliyetlerini sürdürüyor. Sömestr tatili dolayısıyla eğitimlerin ara verildiği Bilgi Evleri, 7 Şubat itibari ile eğitimlerine yeniden başladı.

Kaliteli eğitimler veriliyor

Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Bilgi Evlerinde bilgi destek programları, eğitimler, seminerler ve sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilere yardımlaşma ve özgüven aşılanmasına katkı sağlıyor. Öğrencilerin yeteneklerinin farkına varmaları için eğitimlerinde gerçekleştirildiği değerler eğitimiyle de öğrencilerin milli, manevi duygularla hem kendilerine hem de çevrede olup bitenlere karşı duyarlı olmalarına destek veriliyor.

Tüm imkânlar sağlanıyor

Bilimsel teknolojik gelişmeler takip edilerek oluşturulan Türkçe, Matematik, Fen Teknoloji ve İngilizce derslerinin okul tekrarı şeklinde müfredata uygun olarak anlatıldığı Bilgi Evlerinde öğrencilerin akademik başarısı da destekleniyor.

Öğrencilerin her türlü konuda çağın gerisinde kalmamaları adına sistemli bir şekilde oluşturulmuş Bilgi Evleri sadece bunlarla sınırlı kalmayarak en üst düzeyde yararlanabilmeleri, kitap okuma sevgisi aşılayarak bilinçli nesillerin yetişmesini sağlayabilmeleri için hazır bulundurulan kütüphane ve akıl oyunlarıyla bir bütün oluşturuluyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi