2019-2020 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig A Grubu'nu Play-Off maçları öncesinde zirvede tamamlayan ve o dönem Covid-19 pandemi sürecinden dolayı Bölgesel Amatör Lig'e yükseltilen Ulubey Belediyespor, bir sezon sonra yine Covid-19 pandemi sürecinden dolayı liglere katılmamış ve katılım hakkını bu sezona bırakmıştı.


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de ilk kez tarihi maçlar oynayan Ulubey Belediyespor'da Kulüp Başkanı Soner Poyraz takımının performansından memnun olduğunu belirtirken, sezonun ikinci yarısında kadroya takviyeler yapılacağını belirtti. Poyraz yaptığı açıklamada: ''Tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Ligi'nde ilk yarıda istediğimiz yerde olmasak dahi oynadığımız futbol ve mücadele bizi sevindirdi. İkinci yarı hedefimiz üst sıralara yükselmek. Eksik bölgelere takviye yapıp, performansından memnun olmadığımız futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Bu sezon İlimizi ve İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Sezona Yalçın Gürsoy ile başlayan ancak ikinci maçın ardından Gürsoy'un görevi bırakmasıyla Serkan Karadeniz'i göreve getiren Ulubey Belediyespor, 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi