OGC Başkanı Recep Aydın ve basın mensupları tarafından karşılanan Dalkılıç kısa bir süre önce göreve başlamıştı. Dalkılıç'ı basın mensuplarıyla birlikte ağırlayan OGC Başkanı Recep Aydın, Ordu basını olarak Dalkılıç'a yeni görevinde başarılar diledi.

Dalkılıç’da burada yaptığı konuşmada göreve yeni başlamanın verdiği bir takım ekstra yüklerle birlikte kendilerini yoğun bir yerel seçim çalışma temposu içerisinde bulduklarını da belirterek, "Bu süreci iyi atlattığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımız canla başla çalıştılar. Yoğun tempoyla birlikte Ordu'ya nasıl alıştığımı anlayamadım. Bir anda kendimi 4, 5 aydır burada yaşıyorum gibi hissediyorum. Ordu ayrıca doğal güzelliğe sahip olan bir il” dedi.

Gazetemizin, Ordu Emniyet Müdürlüğü ve Polisevi yeni hizmet binalarının proje, ihale ve nezaman hizmete gireceği sorusu üzerine ise Dalkılıç şu cevabı verdi; “Yapılması planlanan yeni hizmet binalarımız yalnız Ordu için değil, Türkiye genelinde 20 ilin hizmet binalarının yeniden yapılması kararı projelendirilip ihale aşamasına gelmiştir. Ancak süreç te net bir takvimde yok. Şahsi görüşüm bu sene yetişemeyeceği yönündedir. Bina ile ilgili yer arayışlarımız da ayrıca devam etmektedir. Çalışma yakın takibimizde olup, ihale zamanı gelince de kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Dalkılıç açıklamaların ardından basın mensuplarıyla oftirikot sohbet ederek çeşitli konular üzerinde karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi