Galatasaray altyapısından yetişerek bir dönem A Milli Takımı'na kadar da yükselen ve kariyerine yurtdışında devam ettikten sonra Türkiye'ye dönme kararı alan Emre Çolak için Türkiye kariyeri iyi gitmiyor. Türkiye'ye döndükten sonra üç farklı takımda forma giyen ve kadro dışı bırakılan Emre Çolak, sezon başında transfer olduğu Göztepe'de de ilk 11'e girmekte zorlandı ve takımdan erken ayrıldı.

Sezon başında büyük umutlarla Göztepe'ye transfer olan Emre Çolak, şu ana kadar 14 haftalık süreçte sadece 2 tanesi ilk 11'de olmak üzere 8 maça çıktı. Türkiye Kupası maçıyla birlikte Göztepe formasıyla 9 maçta 365 dakika sahada kalabilen Çolak, bu maçlarda gol katkısı sağlayamadı ancak bir maçta direkt kırmızı kart gördü.

Emre Çolak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada :''Büyük Göztepe Taraftarı'na; Yaz başında büyük heyecan ve özel duygularla başladığım Göztepe'deki birlikteliğimiz, ne yazık ki hayal ettiğimiz gibi devam etmedi. Futbol, hayatın ya kendisi ve maalesef ayrılıklar da bu oyunun içinde. Göztepe'de kısa sürede güzel günler yaşadım, dostluklar edindim. Sezonun geri kalanı için Göztepe'ye başarılar dilerim, umarım en kosa zamanda hak ettiğiniz gibi tekrar Süper Lig'de olursunuz. Kendinize iyi bakın, hoşça kalın'' ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi