Altaş Soyaspor adıyla mücadele ettiği yıllarda takımın altyapısından yetişen ve ardından çeşitli takımlarda forma giyen Eray Eren, 2021-2022 sezonu başında ise altyapısından yetiştiği kulübe geri dönmüştü. Bölgesel Amatör Lig'de takım kaptanı olarak Orduspor 1967 A.Ş. ile şampiyonluk yaşayan Eray Eren, geçen sezon ise 3.Lig'de yine kaptanlık pazubandını takmış ve Play-Off oynama başarısı göstermişti.

29 yaşındaki tecrübeli sağ bek Eray Eren yaptığı açıklamada: ''10 yıldır dışarıda futbol oynadım ve 10 yıl sonra Ordu'ya geri döndüm. Önce Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk yaşadım ardından ise geçen sezon Play-Off oynadık. Buranın nasıl bir camia olduğunu biliyorum. Gelen arkadaşlara da bu duyguyu aşılamaya çalışıyoruz. En kısa zamanda üst liglere çıkacağımıza inanıyorum. Elimden gelen mücadelenin fazlasını vereceğim. Takım içinde olmasam bile dışardan destek veririm.'' dedi.

Orduspor 1967 A.Ş.'nin yeni sezon kadrosunda Eray Eren ile birlikte Arif Birşen ve İsmail Kayalı da sağ bekte forma savaşına girecek.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi