Engelsiz Ulaşım Aracı, engelli bireylerin, ulaşımlarında kimseye ihtiyaç duymadan, zorluk çekmeden gidecekleri yere varmalarına imkân sağlıyor. Engelli vatandaşların taleplerini dikkate alarak, Altınordu genelinde ücretsiz olarak gidecekleri yere güvenli ve rahat bir şekilde gidiş–dönüşlerinin sağlandığı hizmette özel donanımlı araç kullanılıyor. Hayata tam ve aktif bir katılım sunan ’Engelsiz Ulaşım Aracı’ projesi günlük hayatı da kolaylaştırıyor.

Tekerlekli sandalyeli bireylerin refakatçileri ile birlikte özel donanımlı araçla güvenli bir şekilde ulaşımları sağlanıyor. İşlemleri biten vatandaşlar yine aynı şekilde ’Engelsiz Ulaşım Aracı” ile evlerine geri götürülüyor.

Her yönüyle erişilebilir, ulaşılabilir yaşanabilir ve engelli dostu, engelsiz bir şehir hedefiyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Aşkın Tören, “Her birimiz birer engelli adayı olduğumuz bilinciyle mazeretsiz hizmet etme azmi içerisinde, engelsiz bir şehir anlayışıyla çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı düşünerek adımlarımızı ona göre atıyoruz. Engelli kardeşlerimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede hiç yalnız bırakmayacağız” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi