Düğün gelenekleri içinde yer alan ve gelinin baba evinde kalacağı son gece yapılan "Kına Gecesi'nin canlandırıldığı programda merkezde kalan engelliler, en güzel kıyafetlerini giyerek türküler ve oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlenirken, Bayan Yavuz da zaman zaman oyunlarına eşlik etti.
 
Engelli vatandaşlar, Bayan Yavuz ile birlikte eğlenceli saatler geçirirken söyledikleri türkü ve şarkılarla hem keyifli vakit geçirdiler, hem de davetlileri eğlendirdiler.
 
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, hüzünlü, yanık bir ezgiyle söylenen  türküler eşliğinde engelli vatandaşların ellerine kınalarını sürdü. Hepsiyle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Bayan Yavuz, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
 
Renkli görüntülere sahne olan 'Kına Gecesi'nde hareketli müzikler eşliğinde dans eden engellilerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, kendilerini yalnız bırakmayan ve onlara yanlızlıklarını hissettirmeyerek sevginin en güzelini gösteren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a defalarca sarılarak teşekkürlerini sundular. Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi