Bir sezonluk aranın ardında yeniden uzun yıllar mücadele ettiği Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Erkekler Süper Ligi'ne dönerek Ordulu basketbolseverleri sevindiren ancak az destekler şu ana kadar ligde istikrarsız maçlar çıkaran Ordu Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı, geçen hafta İstanbul'da aldığı farklı mağlubiyetin ardından kendi sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı'nı konuk etti.

İlk yarının son iç saha maçını oynayan Engelsizler Ordusu, alt sıradaki rakibini yenerek sezonun ilk yarısında son deplasmanda maçı öncesinde rahat bitirmenin hesaplarını yaparken parkeden ise mutlu ayrılan taraf oldu. İki tarafa da gitgelli olan maçta ligde sadece iki galibiyeti olan rakibini 66-63 yenerek ligde dördüncü galibiyetini alan Ordu ekibi, alt sıralardaki rakibinden uzaklaştı ve gözünü Play-Off'a dikti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı'nın sezon başından bu yana en dikkat çeken oyuncusundan birisi olan Ferda Sekmen attığı 23 sayı ile maçın en skoreri olurken, konuk ekipte ise Halil Bağlı'nın 21 ve Mehdi Ghorbani'nin 20 sayıları mağlubiyeti engelleyemedi.

SAMET KARADAÜ

Editör: Haber Merkezi