Enginyurt parti binasında İl Başkanı Köksal Yılmaz ve Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a sert eleştirilerde bulundu.


“MUHALEFETİ DİZAYN ETMEYE KALKIYOR”


Enginyurt; “MHP 30 Mart seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak seçimlere katıldım. Ordu halkı tercihini Enver Yılmaz’dan yana kullandı. Bugün seçimlerin üzerinden 6 ay geçti. Enver yılmaz 6 aydan bu yana hiçbir çözüm üretmediğini görüyoruz ki halen muhalefeti dizayn etmeye kalkan muhalefete hakaret eden ve sert çıkışlarıyla Ordu’da küçük Tayyip Erdoğan modeli olarak korku yaratmaya çalışan birisi olmaktan öteye gidememekte” dedi.


“HALA ENKAZ EDEBİYATI YAPIYOR”


Başkan Yılmaz’ın hala enkaz edebiyatı yaptığına dikkat çeken Enginyurt şöyle devam etti; “Enver yılmaz yaptığı ve yapacağı hizmetleri konuşması gerekirken hala enkaz edebiyatı yapmakta sanki 12 yıldır orduyu ve Türkiye’yi başkası yönetiyormuşçasına 752 km yol yaptım asfalt ihalesi gerçekleştirdim diyerek adeta aklımızla oynamaktadır. 12 yıldır Ordu’nun yollarında tek kilometre asfalt yapmayan irade kendi iktidarları iken bunun sorumluluğunu muhalefete yıkmak kendileriyle bir olmayanları suçlamak akıl tutulması olsa gerek.


“ENVER YILMAZ AKIL TUTULMASI YAŞIYOR”


Enver Yılmaz akıl tutulması yaşıyor, eleştirilere tahammül edemiyor. Audi 8 araç kiraladı ne gerek vardı bu araçları kiralamaya diyoruz ne var bunda diyor 7000 artı KDV ye kiraladım yalan konuşuyorlar 8 milyar eder yılda 100 milyar 4 yılda 500 milyar eder. Enver yılmaz su problemlerini çözdüm diyor, Ordu’nun hiçbir ilçesinde su akmıyor. 3 gündür Altınordu ilçesinin köylerinde sular kirli akıyor. Enver yılmaz sürekli bir hakaret bir baskı altına alma anlayışı ile adeta Ordu’da tek adam olma yoluna gidiyor. Ama şunu iyi bilmeli ki MHP olarak biz buradayız. Yerimizdeyiz ve hiç kimseden korkumuz yok. Enver yılmaz yanına aldığı sözde MHP’li soytarıyla bizi karıştırmasın. MHP’liler benimle diyerek onları bir parmak balla susturduğu gibi bizi de susturacağını sanmasın” diye konuştu.
 

“ÇÖP İÇİN NAMUS ŞEREF SÖZÜ VERMEDİN Mİ?”


Doğru yaptığı her işe teşekkür ederiz ama yanlışlarında da Enver Yılmaz’ın karşısındayız diyen Enginyurt; “Çöp meselesini geldiğim gün çözeceğim diyen Enver Yılmaz bu meseleyi çözmediği gibi şimdi Gürgentepe ilçesine ve Çaybaşı’nın İlküvez beldesine çöp alanları kuracağını söyleyerek sanki bu meseleyi çözmüş gibi anlatıyor. Çaybaşı’nın İlküvez’in de namus şeref sözü veren buraya çöp dökülmeyecek diyen Enver Yılmaz Gürgentepe de buraya çöp dökülmeyecek diyen Enver Yılmaz şimdi bakıyoruz bu iki ilçeyi yok sayarak buraları çöp alanı haline getirmeye çalışıyor. Enver Yılmaz’a tavsiyemiz şudur ki Gürgentepe’li ve Çaybaşılılar insanımızın yanında olacağız. Olmaya da devam edeceğiz. Haklarını ve hukuklarını koruma adına biz orada olacağız. Sayın Enver Yılmaz Gürgentepelinin, Çaybaşılının insanca bir doğa ortamında yaşama hakkı yok mu? Ordu’ya geldiği günden bu tarafa ne verdin?” sorularını sordu.


“HER YANLIŞIN KARŞISINDAYIZ”


Çöp ve araç kiralama konularına da parmak basan Enginyurt sözlerini şöyle tamamladı; “Bir asfalt ihalesi tutturdun onunda ne şekilde verildiği belli, şartnamesini açıklamıyorsun, en yüksek fiyatı verene verdin, alanın kim olduğunu söylemiyorsun, asfalt seneye başlayacak bu sene ortada bir şey yok. Çöp kiralama, araç kiralama işi yapıyorsun, çöp kiralama işinden pis kokular tıpkı çöp gibi, araç kiralama işinden pis kokular geliyor, Kocaeli’nden getirdiğin genel sekreterin, Kocaeli’nden gelenleri araç kiralamalarını organize ediyor, senden hala ses yok, çıt yok. Dolayısıyla biz yapılan her yanlış şeyin karşısındayız.”Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi