Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Teşkilatı Ordu’da gücüne güç katmaya devam ediyor. 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından 2014’ün Ağustos ve 2015’te yapılacak olan genel seçimlere start veren MHP’ye katılımlar sürüyor.

Yerel seçimlerin ardından ilçelere teşekkür ziyaretlerini devam ettiren 21. Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak, Kabataş, Aybastı ve Gölköy ilçelerine gerçekleştirdikleri ziyarette MHP’ye katılan Aybastı ANAP eski İlçe Başkanı İbrahim Gökçek’e ve esnaflara MHP rozeti takarak güçlerine güç kattılar.

“BÜTÜNCÜL BİR ÇATI ALTINDA SEÇİMLERE GİDECEĞİZ”


Yerel seçimlerin ardından ara vermeden seçim çalışmalarını sürdüren 21. Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt rozet merasiminde yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket Partisine Orduluların teveccühünün sürmesi ziyadesi ile bizleri memnun etmektedir. Bizler Milliyetçi Hareket olarak yerel seçimleri ardımıza alarak önümüzde ki seçimlerin çalışmalarına yine halkımız ile birlikte kol kola girerek yolumuza devam etmekteyiz. Daha çok çalışacağımızın bilincinden ve şuurundan çıkmadan asla ayrışmadan bütüncül bir çatı altında genel seçimlere gireceğiz. Milliyetçi Hareket Orduluların bu teveccühü ile genel seçimlerde hak ettiği yere ulaşacak ve bu teveccühü asla karşılıksız bırakmayacaktır” dedi.

“VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bütün ilçe belediyelerinin de çalışmalarının yakın takipçisi olacaklarını da sözlerine ekleyen Enginyurt; “AKP’nin Ordululara verdikleri bütün söz ve taahhütlerin de gerçekleşinceye kadar peşini bırakmayacağız. Sözün verilmesi önemli olduğu kadar yerine getirilmesi ve gerçekleştirilmesi de bir o kadar değerlidir. Bunun için başta Enver Yılmaz olmaz üzere bütün belediyelerin de yapacakları hizmetlerin teknik takiplerini elbette yapacağız. Verdikleri sözleri tutmadıkları zaman bizler de tutulmayan sözlerin elbette hesabını soracağız. Bizim tek amacımız ve gayemiz Ordu’nun daha iyi, hak ettiği yerlere bir an önce gelebilmesidir. Biz kişilerle değil, memleket sevdamızla şehrimizle, şehrimizde yaşayan insanlarla birlikte refaha ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

“ORDU’NUN ACİLEN AFET BÖLGESİ KAPSAMINA ALINMASI LAZIM”


Çiftçi ve üretici borçlarının ertelenme konusuna da değinen Enginyurt; “Biz don afetinin ardından borçların ertelenmesinden ziyade Ordu’nun acilen ‘Afet Bölgesi’ kapsamına alınarak üreticilerin, çiftçilerin zararlarının bir an önce karşılanmasından yanayız. Bunun için Enver Yılmaz’ın da Tarım Bakanına bir telefon açarak Ordu’ya davet etmesini bekliyoruz. Tarım Bakanına Ordu’yu, Orduluların halini çıplak gözlerle göstermesini istiyoruz. Borç ertelemesi zararın karşılanması anlamına gelmiyor. Bu borç zamanı gelince ödenmeyecek mi? Elbette ödenecek. Peki zarar ne olacak? Zararı kim karşılayacak bunun hesabını yapmak lazım. Bu yüzden Enver Yılmaz ve AKP Ordu Milletvekilleri bir an önce günü kurtaran açıklamalardan uzak durup Ordu’nun afet bölgesi ilan edilmesi için olanca çabalarını ortaya koymalıdırlar. Bu zarar ortada bırakılmamalı, üreticiye bu reva görülmemeli diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Enginyurt rozet merasiminin ardından yanında ki heyetle birlikte ziyaret ettiği ilçelerde esnaflarla da bir araya gelerek talep ve beklentilere de kulak verdi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi