Gürgentepe Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhun Ölmez’in tertiplediği kahvaltıda Enginyurt ülkücüleri sağduyuya davet ederek ülkenin karmaşık ve kargaşa içerisinde olduğu bugünlerde ülkücülerin asla sokağa çıkmayacağını söyledi.

BU SENARYOLAR KARANLIK VE KİRLİ SENARYOLAR

İl Başkanı Köksal Yılmaz ve Gürgentepe Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhun Ölmez’in konuşmalarının ardından ülke gündemine dikkat çeken Enginyurt; Gürgentepe Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu kahvaltı bugün çok anlamlara vesile oldu. Takip ediyorum , sizlerde izleyip görüyorsunuz ki Türkiye karanlık bir ortama çekilmek isteniyor. Türkiye bir kavga ve kaosa sürüklenmek isteniyor. Özellikle Güneydoğunun pkk ya teslim edilmesinden sonra Türkiye üzerinde oyun oynayanlar, kürtçülük politikasıyla ülkenin Güneydoğusunda artık kürdistan çığlıklarının zafer çığlıklarına dönüştüğünü başaranlar, şimdi Türkiye’de ki huzuru bozmak için kargaşayı daha da artırmak için yeni senaryolara giriştiler. Bu senaryolar karanlık ve kirli senaryolar” dedi.

ÜLKÜCÜ GENÇLER ÇOK DİKKATLİ OLMALISINIZ

Ülkede Alevi-Sunni kavgası oluşturulmak isteniyor diyen Enginyurt şöyle devam etti; “İşte bunlardan bir tanesi şimdi İstanbul’da sahneye konuluyor. Ok Meydanında başlayan ve bir müddet sonra adeta Alevi-Sunni kavgasına dönüştürülmek istenen bu plana karşı siz ülkücülerin çok hassas, çok dikkatli olmanız lazım. Gürgentepe’de yaşamak bir farklılık, Gürgentepe hakikaten Türk Milletinin bütün özelliklerini taşıyan, Orta Asya’dan bu tarafa gelen, bütün gelenekleri koruyan hassas bir ilçemiz. Burada Alevi-Sunni kavgası çıkarmak isteyenler çıkacaktır. Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyenler bu noktada ülkücüleri kullanmak isteyebilirler. Bunun için siz ülkücü gençler çok dikkatli olmalısınız.
Gürgentepe’de yaşayan Aleviler, Hoca Ahmet Yesevi’den bu tarafa, Hacı Bektaş Veli’nin A
nadolu’yu Türkleştirmek için gelmesiyle birlikte, Güvenç Abdal, Sarı Saltuk dergahlarında Türklükten başka hiçbir davası olmayan özbe öz Türk boyu, Çebni boylarından olan kardeşlerimizdir. Onun için Türkiye’de ki karanlık bu oyunlara dikkat çekmek istiyor, ülkücüler olarak, Gürgentepe Ülkü Ocakları olarak, hassas bir bölgede yaşayan gençler olarak, asla tanımadığımız, bilmediğimiz insanların fikirleri ile hareket eden değil, Ülkü Ocaklarının, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanının ve Türk Milliyetçisi abilerinizin size anlattıkları ve öğrettikleri ile hareket ederek oyuna gelmemenizi hasseden rica ediyorum” diye konuştu.
 
ÜLKÜCÜLER ASLA SOKAKTA OLMAYACAK

Ülkücülerin sokakta olmayacağının da altını çizen Enginyurt daha sonra şunları kaydetti; “Türkiye bir kavgaya götürülmek isteniyor. Ülkücüler asla sokakta olmayacak. Allah, Tür Milletini ve Türk Gençlerini bütün lanetlerden korusun. Ülkücüler okuyan, düşünen, akıllı, üretken, bilgili, fikir sahibi insanlar olarak bu ülkenin yönetimine talip olacaklardır. Ülkücüler şahsiyetli ve karakterli insanlardır. Asla başkasının emrinde uşak olmayacak kadar yüksek karakterli insanlardır. Ülkücülerin siyasi organizasyonu ve siyasi partisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Her biriniz yarın yetiştiğinizde bu partiyi teslim alacak pırıl pırıl gençlersiniz. Türkiye’nin selameti MHP’den geçiyor. MHP’nin geleceği de siz gençlerin MHP’de görev almasından geçiyor. Onun için Gürgentepe’de Ülkü Ocakları ve MHP olarak bu birlikteliğinizi ve beraberliğinizi devam ettirmenizi diliyorum.”Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi