“Enver Yılmaz’ın BDP’li belediye başkanlarından farkı yok”

MHP Ordu 21. Dönem Milletvekili Cemal Enginyurt; “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye Cumhuriyetinin ibaresi olan T.C’yi Ordu büyükşehir belediye binasına yazmayarak göstermiştir ki güneydoğuda ki bir BDP’li belediye başkanından bir farkı yoktur” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 21. Dönem Milletvekili Cemal Enginyurt partisinin ilçe başkanları toplantısında 2015 yılında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinin startını verdi.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl ve İlçe Başkanları ilk kez toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda konuşma yapan MHP Ordu 21. Dönem Milletvekili Cemal Enginyurt, yerel seçimlerde partisinden aday olarak seçimlere giden belediye başkan adaylarına ve ilçe teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür ederek Allah’ın nasibine saygı duyduklarını ve 2015’de yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde bugünden itibaren start verdiklerini kaydetti.

“BÜYÜK BİR MÜCADELE VERDİK”

Enginyurt; “30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde verdiğiniz mücadeleden dolayı hepininize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğer esas olan çalışmak ise MHP 45 yıllık siyasi tarihinde çalışma adına ne gerekiyorsa yapmış bir siyasi hareket olmuştur. Ve bu anlamda MHP’nin tarihine geçmiştir. 19 ilçe belediye başkan adaylarımız ve Ordu büyükşehir belediyesi olarak çalışma adına, millete gitme adına, insanımıza ulaşma adına büyük bir mücadele verdik. Gitmedik kapı, sıkılmadık el ve görüşmedik insan bırakmadık.

“MİLLETİMİZE İNANDIĞIMIZ DOĞRULARI ANLATTIK”


Neticede takdir milletimizin takdiri, cenab-ı Allah’ın nasibidir. Biz milletin takdirine ve Allah’ın nasibine saygı duyan ve inanan bir hareketin mensupları olarak milletimizin bu sonucuna saygı duyuyoruz. Biz milletimize inandığımız doğruları anlattık. Biz milletimize yarın karşılaşacakları zorlukları gösterdik. Biz milletimize yanlış gördüklerimizi ifade ettik. Milletimiz teveccühünü bu şekilde ortaya koymuşsa bizim millletimizin teveccühüne saygı duymamız gerekiyor” dedi.

“SEÇİM KAZANMAK İÇİN MİLLİYETÇİ OLMADIK”

Seçim kazanmak için Milliyetçi olmadıklarını ve muhalif mücadelelerinin devam ettiğini de sözlerine ekleyen Enginyurt; “Bu netice yirmide yirmi çıktı diye AKP haklıdır diye bir olay yoktur. Biz AKP yirmide yirmi yaptı diyerek onların doğru olduğuna inanmıyoruz. Muhalif mücadelemiz devam ediyor. İnancımızı sergilemeye devam ediyoruz. Yanlışları anlatmaya devam edeceğiz. Doğrulara karşı teşekkür edeceğiz. Ordu için yapılan iyi şeylere teşekkür edeceğiz. Ama yapılmayan her şeyin takipçisi olacağımızı siz ilçe başkanlarımızın huzurunda bir kere daha ifade ediyoruz. MHP olarak biz seçim kazanmak için Türk Milliyetçisi olmadık. Biz Türk Milletine sevdalı, Türkiye Cumhuriyetine sevdalı insanlar olarak bayrağımıza, devletimize ve milletimize yalnız da kalsak mücadelemizi sonuna kadar südürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“ENVER YILMAZ’IN BDP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN FARKI YOK”

Ordu büyükşehir belediye başkanlığı binasına T.C ibaresinin yazılmamasına tepkilerini ilk günden ortaya koyduklarını da anımsatan Enginyurt şöyle devam etti; “Enver Yılmaz seçim öncesinde bende ülkücü kardeşlerimden oy istiyorum, Türk milliyetçilerinden oy istiyorum diyerek Türk milliyetçilerini ve ülkücüleri kandırarak oyunu alan Enver Yılmaz, Türkiye Cumhuriyetinin ibaresi olan T.C’yi Ordu büyükşehir belediye binasına yazmayarak göstermiştir ki güneydoğuda ki bir BDP’li belediye başkanından bir farkı yoktur. Bu bir yanlıştır. Bu yanlışı ilk günden ortaya koyuyoruz ve yanlışların karşısında olmaya devam edeceğiz. Ben ilçe başkanlarımıza ve adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Şanlı bir mücadele verdiniz.”

“SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR”


Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimleri var. MHP olarak Türkiye’ye Türk milliyetçisi bir cumhurbaşkanını seçmek için mücadele edeceğiz. T.C yazısından rahatsız olmayan, Türk bayrağından ve Ne Mutlu Türk’üm Diyene yazısından rahatsız olmayan, Apo denen katille görüşmeyen bir cumhurbaşkanı seçeceğiz. Seçim çalışmalarımız başlamıştır. Bunu da bugünden ilan ediyorum. Bu toplantımız aynı zamanda 2015 de yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinin de bir startıdır. Bütün dava arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi