“OY VEREN VERMEYEN BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İlk ziyaretini partisinin İl Başkanı Köksal Yılmaz ve Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak ile birlikte Ulubey ilçesine gerçekleştiren Enginyurt burada yaptığı konuşmada; "30 Mart Mahalli seçimlerinden sonra Ulubey'den başlayarak teşkilatlarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ederek oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Teşkilatlarımızla fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz.

“ESAS OLAN MİLLETİMİZE OLAN SEVGİMİZDİR”

Biz Türk Milliyetçileri olarak seçimler için bu milletin davasına davacı insanlar olmadığımızı her defasında söylemiştik. Bizim için esas olan milletimize olan muhabbetimiz, sevgimizdir. Dolayısıyla seçimler geride kalmıştır. Hiç kimseye kırgınlığı, küskünlüğü olmayan bir siyasi hareket olarak bütün Orduluları ve bütün Türk Milletini kucaklıyoruz. Seçim sonuçlarından dolayıda oy veren, vermeyen bütün Ordu halkına, Ulubey ilçesinde ki bütün vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

“AKP'Yİ, ORDU'YU AFET KAPSAMINA ALMAYA DAVET EDİYORUZ"

Siyaset kulvarında yollarına devam ettiklerini de belirten Enginyurt şöyle devam etti; "Ordu'nun şu anda en önemli meselesi büyük bir afet olmuş, don Ordu'da ki fındık üreticisini meyve üreticisini, çiçek üreticilerini perişan etmiştir. Hasar çoğu yerde yüzde 80, yüzde 100 düzeyine çıkmıştır. Dolayısıyla Ordu acilen afet kapsamına alınmalı, Ordu insanının bu yazı çok kötü geçireceği, çok zor geçireceği göz önüne alınarak, Ordu'da ki fındık üreticilerine, çiftçilere sahip çıkılmalıdır. Alan Bazlı Destek seçimden önce dağıtıldığı için vatandaşın cebinde para kalmamıştır. Vatandaş bu yazı çıkarmakta büyük zorluklar çekecektir. İktidar partisini Ordu'yu afet kapsamına almaya davet ediyoruz. Bu konunun da takipçisi olacağımızı ifade ediyor, her daim yine Ordu halkının yanında olacağımızı da bir kere daha ifade ediyor bütün Ulubey'li ve Ordu'lu hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi