Ordu Yorum/Celal Yıldız

21.Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yüksek gelen su faturalarından dolayı basın toplantısı düzenledi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yaptığının zulüm olduğunu savunan Cemal Enginyurt, “Enver Yılmaz ve OSKİ’yi adaletli davranmaya davet ediyorum” dedi. Cemal Enginyurt Türkiye’nin en pahalı suyunu Ordu’nun içtiğini sözlerine ekledi. 


“Enver Yılmaz bedel ödetiyor”


Enginyurt, “Son günlerde Ordu ve ilçeleri büyük bir susuzluk çekmesine rağmen, Ordu Büyükşehir Belediyesi büyük bir soyguna imza atıyor. Enver Yılmaz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce Türkiye’nin en pahalı suyu Ordu’da diye propaganda yapıyordu. Enver Yılmaz seçimi kazanmayı Ordululara bedel olarak ödetiyor” ifadelerini kullandı.


“Kuyu sularına bile para yazılıyor”


“Ordu’da 30 lira su faturası gelene 130 lira, 300 lira fatura gelene bin 300 lira fatura geldiği düşünülürse bu korkunç bir soygundur”diyen Cemal Enginyurt, “200 lira olan sayaç bedellerinin 600 liraya çıktı. Kuyu sularına bile para yazılıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a soruyorum. 30 Mart seçimleri öncesindeki sözün bu muydu? Hizmet anlayışınız bu muydu?” şeklinde konuştu.


“Adaletli olun”


MHP’li Enginyurt, “Memlekette vatandaşın alım gücü düşmüşken, Ordulular göçerken, vatandaşlar evine ekmez götüremezken bu soyguna dur denilmeli. Enver Yılmaz bu yaptığın zulümdür, zulme son ver. Suyun tonunun bu kadar yüksek rakamlara satılacağını Enver Yılmaz seçimden önce söyleseydi de bu millet öyle oy verseydi. Enver Yılmaz ve OSKİ’yi adaletli davranmaya davet ediyorum” diye konuştu 

Editör: Haber Merkezi