2021-2022 sezonunda mücadele ettiği 3.Lig genelinde istikrarsız skorlar almasına karşın ligde kalma hedefini gerçekleştiren Fatsa Belediyespor, istikrar konusunu ise savunmada yakaladı. Sezon genelinde zaman zaman üçlü savunma oynatmasına karşın özellikle ikinci yarıda ikili stoper oynatan Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Hüseyinoğlu, Enver Yıldız ve Emrah Günaydın ikilisinden vazgeçmedi.

İki isim ligde sadece 5 maçta yan yana görev almazken, Hüseyinoğlu’nun sahada olan ismin yanına partner olarak iki kez Ömer Memiş ve birer kez Burak Demireğen, Erşan Yaşa ve Ekrem Çalışanlar’ı kullandı. Emrah Günaydın, Türkiye Kupası’nda oynanan iki maçta forma giyerken, Enver Yıldız bu maçlarda süre almadı.

Fatsa Belediyespor bu sezon ligde oynadığı 34 maçta sadece 31 gol yerken, bu iki ismin aynı anda sahada olduğu 29 maçta ise 28 gol yedi. 25 yaşındaki Enver Yıldız bu sezon Fatsa Belediyespor forması ile çıktığı 31 maçta 1 gol 8 sarı kart gördü. 26 yaşındaki Emrah Günaydın ise 33 lig maçında gol bulamazken 6 kez sarı kart gördü.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi