Ordu Hentbol dönemimin en önemli başarılarından birisine imza atarsan Süper Lig’e bir adım yaklaşan Ordu Gençlerbirliği Erkek Hentbol Takımı, Play-Off maçlarının heyecanı ve tecrübeli olmayışına yenik düşerek eli boş dönmüştü. Turnuvada Ümraniye Belediyespor, ve Karabük Yenişehir ile başa baş mücadele etmesine rağmen kaybeden Ordu ekibi Zeytinburnu Irmakspor ve Bahçelievler Belediyespor karşısında da galip gelememişti.

Turnuvanın sonunda ise önemli açıklamalarda bulunan Ordu Gençlerbirliği antrenörü Ercan Akman: “Öncelikle çok mutluyuz. Hayatımızda ilk defa bir Ordu ekibi olarak Play-Off’lara gelme şansı elde ettik. Şampiyona çok kaliteli çekti, net olarak söylüyorum ki oynanan tüm maçlardan keyif aldım. Organizasyon çok iyiydi.” ifadelerini kullandı. 

Turnuva ile ilgili tek siteminin ise Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç’ın son günlerde gelmesi olarak değerlendiren Akman: “Şunu isterdim; sevgili Uğur Başkanımı yeni fark ettim. Yani kendi adıma konuşmak gerekirse turnuvanın ilk başında gelseydi daha anlamlı olabilirdi.” dedi. Ercan Akman’ın bu sözleriyle birlikte ise yayıncı kuruluşun röportajı yarıda kesmesi dikkatlerden kaçmadı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi