Bu kapsamda Altınordu ilçesinde camii altında yaşadığı tespit edilen iki vatandaş Büyükşehir Belediyesi ekiplerince daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda yaşaması için otele yerleştirildi. Sıcak bir yuvaya kavuşan vatandaşlar, temel ihtiyaçlarının ve masraflarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı otel için Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.
İki vatandaşımızı sıcak yuvaya kavuşturduk
Ordu ilinde evsiz vatandaşların tespit edilerek otel ve yurtlara yerleştirildiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Vatandaşlarımızdan gelen ihbar sonucunda Ulu Camii altında yaşamlarını sürdüren iki vatandaşımızın yardımına koştuk. Soğuk kış günlerinde onları sıcak bir yuvaya kavuşturmak için çalışma başlattık ve onları otelle yerleştirdik” dedi.
Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bizlere vermiş olduğu talimat üzerine ilimizde evsiz vatandaşları tespit etmek üzere yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. 
Vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar ve kendi tespitlerimiz sonucunda evsiz vatandaşlarımızı yurt ve otellere yerleştiriyoruz. Dün akşam saatlerinde vatandaşlarımızdan gelen ihbar sonucunda Ulu Camii altında yaşamlarını sürdüren iki vatandaşımızın yardımına koştuk. Soğuk kış günlerinde onları sıcak bir yuvaya kavuşturmak için çalışma başlattık ve onları otelle yerleştirdik. Bu iki vatandaşımız tamamen masraflarının bize ait olacağı otelin imkanlarından rahatlıkla yararlanabilecek.” 
Sokakta kalan vatandaşlarımızı bizlere bildiriniz
Sokakta yaşadığı bilinen veya görülen vatandaşlar için duyarlılık göstererek Büyükşehir Belediyesine bildirilmesini isteyen Daire Başkanı Bilkay “Başkanımız Hilmi Güler’in hassasiyetle yaklaştığı bu konu üzerinde biz çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz. Amacımız Ordu’da yaşayan tek bir vatandaşımızın dahi sokakta yaşamaması. Biz incelemelerimizi ve takiplerimizi sürdürürken vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Sokakta yaşadığı bilinen vatandaşlarımız var ise duyarlı olup Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bildirmesini rica ediyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi