Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan, turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçe merkezindeki sokak ve caddeleri sıcak asfalt ile buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Ayazlı Mahallesi’nin sorunları çözülüyor

İlçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Ayazlı Mahallesi’nde Korgan-Kumru yoluna alternatif olabilecek ve trafik yükünü azaltacak olan Akyol Sokağı sıcak asfalt ile buluşturduk. Toplam uzunluğu 1000 metre olan sokak üzerinde yine Korgan Kumru karayoluna bağlantı sağlayan Sarıharman ve Necip Fazıl Sokak ile Hürriyet ve Mandıra Caddesi’ni de sıcak asfalta kavuşturduk. Yine Ayazlı mahallesi bölgesinde, Palaz, İbni Sina, Güngören, Sırma ve Atak sokaklarda asfalt öncesi altyapı çalışmaları tamamlandı. En kısa sürede asfalt ile buluşturacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi