2022-2023 sezonunda mücadele ettiği TFF 3.Lig'de sezona kötü başlayan ve ilk haftalardan bu yana alt sıralarda mücadele etmek zorunda olan Fatsa Belediyespor'da teknik direktör değişikliği sonrasında da işler yolunda gitmemişti. Dış transferde kadrosunu güçlendiren ve Bergama Belediyespor maçına sıkı hazırlanan Fatsa Belediyespor, kendi sahasında istediğini aldı.

Taner Gürsoy gözetimindeki Fatsa Belediyespor, ligin orta sıralarındaki Bergama Belediyespor karşısında ilk yarıda golsüz berabere kalırken karşılaşmanın 55.dakikasında ise Harun Atalay'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra skoru koruma anlamında oyuncu değişiklikleri yapan Taner Gürsoy'un hamleleri işe yaradı ve maçın sonunda aldığı galibiyetle büyük sevinç yaşadı.

Dört maçtır mağlup olan ve Bergama Belediyespor karşısında puan alan Fatsa Belediyespor haftayı 20 puanla 16.sırada tamamlarken Bergama Belediyespor ise 27 puanla 8.sırada haftayı kapatan takım oldu.

Stadyum: Fatsa İlçe Stadyumu

Hakemler: Abdülselam Koçak, Selçuk Gökgöz, Enes Berk Gökgöz, Sercan Karaca

Fatsa Belediyespor: Mustafa Hoşoğlu, Muhammed Can, Emrah Günaydın, Batuhan Eren, Arif İşçi, Emre Usta (Dk.59 Şahinali Terzi), Ramazan Üzer (Dk.82 Serhan Üresin), Cihan Halil (Dk.78 Bilal Can İner), Mustafa Değirmenci, Harun Atalay, Cemilcan Eryılmaz (Dk.78 Buğra Civek)

Bergama Belediyespor: Amir Güren, Bekir Can Sönmez, Kağan Topçu, Arda Can (Dk.86 Bekir Can Uğur), İsmail Kulet, Ahmet Karaman, Süleyman Okçu (Dk.90 Yunus Dede), Yunus Teke (Dk.90 Mert Arabacı), Efe Taylan Altunkara (Dk.66 Efe Görgülü), İbrahim Şirin, Aziz Kızılgün

Gol: Dk.55 Harun Atalay (Fatsa Belediyespor)

Sarı Kartlar: Buğra Civek (Fatsa Belediyespor), Süleyman Okçu, Amir Güren (Bergama Belediyespor)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi