2022-2023 sezonu öncesinden uzun süren görüşmeler neticesinde teknik direktör Niyazi Hüseyinoğlu ile yeniden anlaşmaya varan ve yeni sezonda genç bir kadro kurması beklenen Fatsa Belediyespor'da, ayrılan oyuncuların ise ardı arkası kesilmiyor. Fatsa Belediyespor'da Oğuzhan Birben, Muhammed Burak Çelik, Onur Hafızoğlu, Ömürcan Çavuşoğlu, Ahmet Baykal ve Enver Yıldız'dan sonra Emre Usta da takımdan ayrıldı.

Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu'nun açıklamasında Emre Usta'nın ciddi bir teklif aldığı ve yeni sezonda takımda devam etmeyeceğini belirmesinin ardından Fatsa Belediyespor'da şu ana kadar takımdan ayrılan isim sayısı 7'ye çıktı. Emre Usta, 2020-2021 sezonunda Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş.'den transfer edilmişti.

Orduspor altyapısından yetişen ve A Takım'da 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig'de forma giydikten sonra sırasıyla Elazığ Karakoçan Belediyespor, Silivrispor ve Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş.'de forma giyen 26 yaşındaki orta saha, 2020-2021 sezonunda 26 maçta 3 gol ve 2021-2022 sezonunda 28 maçta forma giyerek Fatsa Belediyespor'a katkı sağlamıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi