TFF 3.Lig'de mücadele eden ve yeni sezon öncesinde Fatsa'da hazırlıklarına başlayan Fatsa Belediyespor, kan kaybetmeye devam ediyor. Geçen sezon kadroda yer alan birçok oyuncusu ile yollarını ayıran ve yeni sezona bambaşka bir kadro ile girmesi planlanan Fatsa Belediyespor'da, 4 sezondur takım kadrosuna yer alan Mehmet Seçme de ayrılığı seçen isim oldu.

Fatsa Belediyespor şu ana kadar dış transferde Mehmet Akif Önal, Eren Yalçın ve Gökhan Günel ile anlaştığını açıklarken Gökhan Açıkgöz ve Harun Atalay'ın da Fatsa Belediyespor forması giyeceği öğrenidi. Ayrıca iç transferde Mustafa Değirmenci ve Emrah Günaydın ile anlaşmaya varan Sarı-Lacivertli ekip Ömürcan Çavuşoğlu, Tahir Kurtuluş, Enver Yıldız, Ekrem Çalışanlar, Onur Hafızoğlu, Muhammed Burak Çelik, Emre Usta, Oğuzhan Birben, Ahmet Baykal ve son olarak Mehmet Seçme'yi takımda tutamadı.

2018-2019 sezonunda Fatsa Belediyespor'a transfer olan 1996 doğumlu Mehmet Seçme, ilk sezonunda 8 maça çıkmıştı. 2019-2020 sezonunda 27, 2020-2021 sezonunda 23 ve geçen sezon 33 maça çıkan kanat oyuncusu, 5 kez gol sevinci yaşadı. Kayseri Erciyesspor altyapısından yetişen Mehmet Seçme, yeni sezonda kendi memleketine dönüş yaparak Talasgücü Belediyespor forması giyecek.

Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi