2022-2023 sezonu öncesinde takım iskeleti iyice bozulan ve takımdan 9 oyuncuyu kaybeden Fatsa Belediyespor'da, dört isim takımda kalmayı tercih etti. Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Fatsa Belediyespor'da, geçen sezon takımda olan Hüseyin Atalay, Şahinali Terzi, Mustafa Değirmenci ve Emrah Günaydın yeni sezonda da Fatsa Belediyespor forması giyecek.

Transferde acele etmeyen ve şu ana kadar Mehmet Akif Önal, Eren Yalçın ve Gökhan Günel transferlerini açıklayan Fatsa Belediyespor'da Gökhan Açıkgöz transferi de yakın zamanda açıklanacak. Fatsa Belediyespor Başkanı Adem Bekar iç transferde ise Hüseyin Atalay, Şahinali Terzi, Mustafa Değirmenci ve Emrah Günaydın ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Geçen sezon başında Bursa Yıldırımspor'dan kadroya katılan 30 yaşındaki orta saha Hüseyin Atalay, 20 maçta forma giyip 4 gol atmıştı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu Mustafa Değirmenci geçen sezon Fatsa Belediyespor formasıyla çıktığı 34 maçta 3 gol atmıştı. Savunmanın bel kemiği olan Emrah Günaydın sezonu 35 maçla tamamlarken, devre arasında kadroya katılan Şahinali Terzi ise Ordu ekibinde 16 maça çıkmıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi