Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu gözetiminde ligde her sezon beklentileri karşılayan bir performans sergileyen Fatsa Belediyespor, bu sezona kötü bir performans ile giriş yapmış ancak daha sonra toparlanmıştı. Fatsa Belediyespor, bu haftada ise Nevşehir’de sahaya çıktı.

Ligde oynadığı son 3 maçta 7 puan alan ve Nevşehir Belediyespor karşısına moralli çıkan Fatsa Belediyespor, maç sonunda ise istediğini alamadı. Sezon başından bu yana sakatlığından dolayı kullanamadığı birçok oyuncuyu bu maçta kullanan Fatsa Belediyespor, maçın 55.dakikasında kalesinde gördüğü gole karşılık veremeyince maçı 1-0 kaybetti.

Kendi taraftarı önünde maçı kazanan Nevşehir Belediyespor puanını 30 yaparak Play-Off potası içinde kaldı. Fatsa Belediyespor ise 19 puanda kaldı.

Stadyum: Nevşehir Gazi Stadyumu

Hakemler: Burak Kaplan, Deybet Gök, Erol Ernek

Nevşehir Belediyespor: Furkan Keleş, Samet Dağlı, Abdullah Karmil, Burak Koçer, Hüseyin Civelek (Dk.83 Furkan Yılgın), Arif Cılak, Ahmet Çelik, Emre Işık (Dk.88 Emre Kars), (Dk.90 Cemal Doğu), Niyazi Çolak, Yıldıray Koçal, Uğur Uğur (Dk.73 Malik Karaahmet)

Fatsa Belediyespor: Ömürcan Çavuşoğlu, Enver Yıldız, Ömer Memiş, Emrah Günaydın, Tahir Kurtuluş (Dk.57 Mehmet Seçme), Ekrem Çalışanlar, Muhammed Burak Çelik, Hüseyin Atalay, Emre Usta (Dk.57 Oğuzhan Birben), Mustafa Değirmenci, Ozan Can Dursun 

Gol: Dk.55 Uğur Uğur (Nevşehir Belediyespor)

Sarı Kartlar: Emre Işık (Nevşehir Belediyespor), Mehmet Seçme (Fatsa Belediyespor)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi