2021-2022 sezonunda mücadele ettiği TFF 3.Lig 1.Grup’ta geçtiğimiz hafta oynanması gereken lig fikstürü bir hafta ileriye kaydırılırken, başta Ordu olmak üzere birçok ilde devam eden kar yağışı birçok maçın yine ertelenmesine sebep oldu.

Fatsa İlçe Stadyumu’nda ise yapılan ummalı çalışmalar sonrasında Fatsa Belediyespor ile Osmaniyespor Futbol Kulübü arasındaki karşılaşma belirlenen saatten birazcık geçte olsa oynandı. Maça konuk ekip hızlı başladı ve henüz 8.dakikada Ali Sinan Gayla’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Fatsa Belediyespor ise bu golden dört dakika sonra Muhammed Burak Çelik ile skoru eşitledi. Saha zemininin ilerleyen dakikalarda sertleşmesi ile oyun kalitesi azalırken, karşılaşma 1-1 sona erdi.

Fatsa Belediyespor kendi sahasında aldığı bir puan ile birlikte ligdeki puanını 34 yaptı. Osmaniyespor Futbol Kulübü ise 31 puana çıktı.

Stadyum: Fatsa İlçe Stadyumu

Hakemler: Tolga Akbaba, Hüseyin Sepetçioğlu, Cemal Can Çakır

Fatsa Belediyespor: Ömürcan Çavuşoğlu, Tahir Kurtuluş, Enver Yıldız, Emrah Günaydın, Yiğit Köse (Dk.62 Oğuzhan Birben), Ramazan Üzer, Muhammed Burak Çelik, Hüseyin Atalay (Dk.62 Şahinali Terzi), Mustafa Değirmenci (Dk.21 Emre Usta), Ekrem Çalışanlar, Ahmet Baykal

Osmaniyespor Futbol Kulübü: Yağızcan Akyürek, Mehmet Tolunay Gül, Kadir Mert Örentepe, Emrah Öztürk, Mustafa Acar, Emirhan Subaş (Dk.77 Muhammet Mustafa Gundak), Mehmet Sefa Etöz, Yağız Rüştü Aktaş (Dk.46 Mete Karahan), Ali Sinan Gayla (Dk.64 Ahmet Hakan Demirli), Burak Temir, Umut Koray Öz (Dk.90 Burak Kara)

Goller: Dk.12 Muhammed Burak Çelik (Fatsa Belediyespor), Dk.8 Ali Sinan Gayla (Osmaniyespor Futbol Kulübü)

Sarı Kartlar: Muhammed Burak Çelik (Fatsa Belediyespor), Yağız Rüştü Aktaş, Mustafa Acar, Umut Koray Öz, Mehmet Sefa Etöz (Osmaniyespor Futbol Kulübü)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi