Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında oynadığı maçı kazanarak sezonun ilk iç saha galibiyetini alan ve moralle Malatya’ya giden Fatsa Belediyespor, son dakikalara umutla girdiği maçta istediği puan ya da puanları alamadı.

Teknik direktör Niyazi Hüseyinoğlu geçen hafta olduğu gibi bu haftada hücum olarak etkili isimleri aynı anda sahaya sürerken bu plan bu sefer tutmadı. Ev sahibi ekip Malatya Erguvan Spor Kulübü 40.dakikadan sonra açıldı ve bir anda skoru 2-0 yaparak soyunma odasına 2-0 girdi. İkinci yarıda da bir gol bularak 3-0 yapan ev sahibi ekibe karşılığı 69’da Bilal Can İner ile veren Fatsa Belediyespor, 90+2’de Harun Atalay’ın penaltıdan attığı golle de farkı 1’e indirdi ancak kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı.

Haftanın alt sıraları ilgilendiren kritik maçında rakibine mağlup olan Fatsa Belediyespor 12 puanda kalırken 15.sıraya geriledi. Ev sahibi ekip ise puanını 16 yaptı ve 10.sıraya kadar çıkarak nefes aldı.

Stadyum: Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksi

Hakemler: Doğukan Yıldırım, Gökhan Yüksel, Erol Ernek, Samet Tükenmez,

Malatya Erguvan Spor Kulübü: Davut Paşa, Furkan Yaşa, Denis Meriç (Dk.83 Mert Ali Turgut), Semih İntepe, Mehmet Berber, Ferhat Canlı, Kubilay Köylü (Dk.73 Abdulvahap Kaya), Mert Polat Keklik (Dk.83 Avni Kürşat Özmen), Fırat Güllü (Dk.46 Serdar Aslan), Hamza Alper, Haktan Orak (Dk.59 Fatih Gürden)

Fatsa Belediyespor: Mehmet Akif Önal, Gökhan Günel, Emrah Günaydın, İlyas Kahraman (Dk.46 Bilal Can İner), Yiğit Köse, Batuhan Eren, Harun Atalay, Şahinali Terzi (Dk.75 Ramazan Üzer), Mustafa Değirmenci, Umut Koray Öz, Cemilcan Eryılmaz (Dk.46 Gökdeniz Patan)

Goller: Dk.40 Kubilay Köylü, Dk.45 Hakan Orak, Dk.52 Semih İntepe (Malatya Arguvan Spor Kulübü), Dk.69 Bilal Can İner, Dk.90 Harun Atalay (Fatsa Belediyespor)

Sarı Kartlar: Mert Ali Turgut (Malatya Arguvan Belediyespor), Yiğit Köse, Bilal Can İner (Fatsa Belediyespor)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi