2021-2022 sezonuna kötü bir giriş yapan ancak son haftalarda yükselişe geçerek sezonun ilk yarısını 9.sırada tamamlayan Fatsa Belediyespor, gözler transferde. Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu’nun savunma ve hücuma takviyeler yapmak istediği, bu bağlamda sezonun ilk yarısını Büyükçekmece Tepecikspor’da geçiren sol ayaklı stoper Furkan Kopuz için girişmelere başlanacağı öğrenildi.

Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu’nun sezonun ilk yarısının genelinde üçlü savunmayla rakiplerinin karşısına çıktığı ve bu taktiğe devam edeceği belirtilirken, özellikle hem sol bek hem de sol stoperde oynayabilecek bir oyuncu istediği konuşuluyor. Hüseyinoğlu’nun listesindeki en önemli adayın ise 25 yaşındaki savunma oyuncusu Furkan Kopuz olduğu ortaya çıktı.

2021-2022 sezonunun başında Büyükçekmece Tepecikspor’u transfer olan Furkan Kopuz, toplamda 13 maçta forma giydikten sonra takımdan ayrılmıştı. Kariyerine Çaykur Rizespor altyapısında başlayan ve ardından Galatasaray altyapısına transfer olan Kopuz ardından ise Ofspor, Ağrı 1970 Spor, Erbaaspor, Kartalspor, 1877 Alemdağspor, Bergama Belediyespor ve Büyükçekmece Tepecikspor formaları ile birçok maça çıktı. 

Galatasaray altyapısında U19 takımı forması ile UEFA Gençlik liginde forma giyen Furkan Kopuz aynı zamanda U16 Milli Takım’da da forma giymişti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi