Ekonomik anlamda her sezon kurduğu gibi bir kadro kuran ancak bu sezon alt sıralardan kurtulamayan Fatsa Belediyespor, 14.hafta maçında sahasında Bursa Yıldırımspor’u konuk etti. Sahasında ikinci kez kazanmak isteyen Ordu ekibi, büyük bir şokla maça başlarken maç bitiminde ise mutlu sona ulaşan taraf oldu.

Konuk ekip Bursa Yıldırımspor 15 ve 29.dakikalarda attığı iki golle Fatsa Belediyespor’a soğuk dış etkisi yaratırken, Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu 33.dakikada maça hamle yaptı ve iki değişiklik yaptı. İlk yarı sonlarında Harun Atalay ile farkı 1’e indiren Fatsa Belediyespor, 53’te ise yine Harun Atalay ile skoru eşitledi. Durmaya niyeti olmayan Harun Atalay 68.dakikada hat-trick yaparken takımının da üçüncü golünü attı ve galibiyeti getiren isim oldu.

Fatsa Belediyespor aldığı kritik galibiyetin ardından puanını 15 yaparken konuk ekip Bursa Yıldırımspor ise 17 puanda kaldı. 

Stadyum: Fatsa İlçe Stadyumu

Hakemler: Aykut Sergin, Yusuf Doğan, Serkan Öksüz, Umut Tokmak

Fatsa Belediyespor: Mehmet Akif Önal, Gökhan Günel, Emrah Günaydın, Bilal Can İner (Dk.33 İlyas Kahraman), Yiğit Köse (Dk.63 İbrahim Halil Aksu), Ramazan Özer (Dk.85 Ertunç Yasin Güdü), Batuhan Eren, Şahinali Terzi (Dk.33 İdris Güneş), Harun Atalay, Mustafa Değirmenci, Umut Koray Öz (Dk.85 Cemilcan Eryılmaz)

Bursa Yıldırımspor: Orhan Kurşun, Hüseyin Furkan Uslu (Dk.72 Hakan Kuş), Ahmet Memiş (Dk.78 Mehmet Bağlı) Batuhan Tunçay, Doğukan Ateş, Emirhan Kayalar, Doğanay Kılıç, Erdal Kaya (Dk.58 Serhan Üresin), Osman Demir, Fatih Özçelik, Kerem Yaşa

Goller: Dk.45, 53 ve 68 Harun Atalay (Fatsa Belediyespor), Dk.15 Kerem Yaşa, Dk.29 Fatih Özçelik (Bursa Yıldırımspor) 

Sarı Kartlar: İbrahim Halil Aksu, Gökhan Günel, Ertunç Yasin Güdü, Batunan Eren (Fatsa Belediyespor)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi