Başkanın açıklaması şöyle; “Fatsa’mızın geleceğine yaptığımız yatırımlarımız kapsamında Ayazlı mahallemizde son üç yıl içerisinde; vahşi çöp alanı kaldırılarak rehabilite edilen, doğal gaza kavuşan, muhtar evi, çocuk oyun parkları, gençlerimiz için yapımı son aşamada olan futbol, basketbol-voleybol sahasından oluşan spor tesislerimiz ve yeni eğitim alanlarımız ile birlikte tüm altyapısını tamamladık. Üst yapı çalışmalarımıza start verdik. Doğal gaz ve altyapı çalışmaları tamamlanan Hürriyet Caddesi, Necip Fazıl, Ardıç, Akyol, Güngören ve Kandır Sokakta toplamda 3.5 kilometre sıcak asfalt çalışmasını başlattık. Yine Ayazlı mahallemiz Alver, Alp ve Aşağıtepe sokaklarımızda, 1 km’lik beton yol çalışmalarımız eş zamanlı olarak devam ediyor. Konakbaşı, Meşebükü, Fatih ve Hamlık Caddesi’ni kapsayan 5 km’lik beton yol çalışmalarımız Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacak.

Dolunay Mahallemizin altyapısını yüzde 70 oranında tamamladık. Ordu Büyükşehir Belediyemiz dolmuş güzergahı için ihalesini yaptı. Evkaf etabı bittikten sonra, bölgenin altyapısı ile beraber yol yapım çalışmalarına başlayacağız. Dolunay mahallesi 2’ici etap çalışmaları kapsamında Çerkezler Tepesi, Meşe evleri, Şehit Kerem Çalışkancı Okul Yolu ve Başköy Sokakların asfaltlarını tamamladık. Dolunay mahallemizin 3. Etabı olan dolmuş güzergahına da yıl sonunda başlıyoruz.

Evkaf Mahallesi Liman Caddesi’nin tamamında doğalgaz çalışmalarını bitirdik. Renkli baskı beton kaldırım çalışmalarını yaptık. Eski olan içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yeniledik. Sağlıksız ve yetersiz olan yağmur suyu boruları iptal edilip yerine prekast sistem yağmur suyu hizmetleri yapıldı. Su taşkınlarının önüne, yeni yağmur suyu hatlarının yapılmasıyla geçtik. Evkafta altyapı bitme aşamasına geldi. Uzun zamandır sorun teşkil eden Büyük Ata Ortaokulu yolunun kaldırımlarını yaptık. Evkaf mahallesi dolmuş güzergahının altyapısı ile beraber Baharkent civarında Dolunay’a bağlanan Yapraklı Deresi’ne üç gözlü kutu menfez yaparak beklenen uzun soluklu bir talep olan alternatif dolmuş güzergahı oluşturduk.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi