Ordu’da ulaşıma yapılan yatırımlarla kentin kaderi değişiyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, ilçe merkezlerindeki ulaşım ağları da sıcak asfalta kavuşuyor. Özellikle yeni yapılaşmaların olduğu bölgelerdeki altyapı eksikliklerine hızlı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, gece gündüz sürdürdüğü çalışmalarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki yedi sokaktaki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Fatsa’nın yedi sokağına sıcak asfalt

Ulaşıma yapılan yatırımların önemine dikkat çeken Başkan Güler, “Yol medeniyettir anlayışıyla, planlı ve sistemli çalışmalar yürütüyoruz. Fatsa ilçemizin Kurtuluş Mahallesi’nde siteler bölgesi olarak tabir edilen caddelere müdahale etmemiz gerekiyordu. Altyapılarıyla birlikte, Atlas, Badem, Haziran, Aşağıtepe, Aşağıbahçe, Şehit Kazım Duvan ve Şölen Sokak’ta yaklaşık 1 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptık. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bu caddelerde yaptığımız çalışmalarla birlikte, vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım imkânı sunduk. Fatsa’mıza hayırlı olsun” dedi.

“Fatsa’mız için çalışıyoruz”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Siteleşmenin yoğun olduğu bu bölgede, yağmur suyu, kazı dolgu ve alt temel malzeme çalışmaları tamamlanan sokaklarımızda asfalt serim çalışmalarımız ekiplerimizin mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmaları neticesinde tamamlandı. Durmadan, yorulmadan Fatsa’mız için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi