Youtube'da Atakan Kurt kanalına katılarak kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulunan sol bek oyuncusu Ferhat Öztorun, 1.5 sezon forma giydiği Orduspor hakkında da ifadeler kullandı. Trabzonspor'dan Orduspor'a transfer olduğu dönem transfer sürecinden Orduspor kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulunan Öztorun, çok zor antrenmanlar geçirdiğini söyledi.

Trabzonspor'da 2012-2013 sezonunda şans bulamadığını ve artık takımdan ayrılmak istediğini belirten Ferhat Öztorun: ''Çok uğraştım ve şans bulamadığım Trabzonspor'dan bir şekilde ayrıldım. 25 yaşındaydım ve oynamam lazımdı eğer oynamadan devam etseydim futbol hayatım bitecekti. Sezon öncesinde Trabzonspor'dayken Orduspor ile hazırlık maçı yapmıştık. Hector Cuper hoca ilk olarak orada görmüş beni. Transferim söz konusu olunca da 'evet istiyorum' demiş. Bonservis bedeli ödenerek Trabzonspor'dan ayrıldım.'' diyerek Orduspor'a transfer sürecini anlattı.

Şu an faal olarak futbol oynayan ve Pendikspor forması giyen Ferhat Öztorun, Hector Cuper'in antrenmanlarında çok zorlandığını belirtirken: ''Cuper'in idmanları çok ağırdı. Orduspor'a gitmeden önce çok fazla oynayan bir oyuncu değildim, kondisyon eksiğim vardı ama hep ağır idmanlar yaptırıyordu. Cuper dönemini, ilk defa deliler gibi zorlandığım zaman olarak hatırlıyorum'' dedi.

Süper Lig'de Orduspor forması ile 14 maça çıkan Ferhat Öztorun, takım küme düşmesine rağmen takımdan ayrılmamış ve TFF 1.Lig'de Mor-Beyazlı ekiple 35 maça çıkıp 1 gol atarak 7 asist yapmıştı. Ferhat Öztorun daha sonra ise Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'ne transfer olmuştu.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi