Geceye Güzel Sanatlar Fakültesi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesinin Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, İl Sağlık Müdürlüğünde Ve Devlet Hastanesi idareci kadroları ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Bakan Dr. Mehmet Hilmi Güler katıldı.

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun gecenin tertibinde ve katkıları bulunan herkese teşekkür ederek, bu geleneği, çınarlara sevgi ve saygı geleneğini, ilelebet sürdüreceklerini söyledi.

Tüm hekimleri tabip odalarına sahip çıkmaya ve deontolojiye sahip çıkmaya çağırdı. Yaklaşık 90 hekimin katıldığı gece çok renkli geçti, hekimler uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar kalabalık olarak bir yemekte buluştular.

Ordu tabip Odası’nın düzenlediği iftar programı “Fidanlarla Çınarlar Buluşuyor” gecesinde, meslekte 40 yılını doldurmuş tecrübeli hekimlere plaketler verildi. Bu plaketler verilirken gencecik tıp öğrencileri de bu plaketlerin verilmesine eşlik etti ve meslekte 40 yılını doldurmuş tecrübeli hekimlerden önemli tavsiyeler aldı.

Coşkun, tüm hekimleri tabip odalarına sahip çıkmaya ve deontolojiye sahip çıkmaya çağırdı. Yaklaşık 90 hekimin katıldığı gece çok renkli geçti, hekimler uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar kalabalık olarak bir yemekte buluştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi