Başkan Aşkın Tören, “üreten, alın teri ve emeği ile topraklarını işleyen üreticilerimizin her zaman yanındayız” dedi.
Başkan Tören, üreten, üretimiyle ekonomiye can, toprağa bereket katan çiftçileri desteklemeye, Altınordu’nun verimli topraklarının işlenmesi ve tarımsal üretimin yaygınlaştırılması için politikalar ve stratejiler geliştirmeye devam ediyor.

Üretim fikri ve isteği de yeşeriyor

Altınordu Belediyesinin sosyal destek paketi kapsamında kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği ücretsiz sebze fidesi dağıtımları üreticilerde büyük bir memnuniyete ve üretime yönelmeye vesile oluyor. Belediye ekiplerince 72 mahalleye ulaştırılan ücretsiz 200 bin salatalık, domates, biber ve patlıcan fidesi üreticiler tarafından toprakla buluşturuldu.
Hem üretim fikrini yeşerten hem de üretimi teşvik eden sebze fidesi desteği aynı zamanda çiftçilerin aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Sebze fidelerini toprakla buluşturan Altınordu’lu çiftçiler, tarımsal üretim alanında hayata geçirdiği uygulamalar ve verdiği destekler için Başkan Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

“Üretimin, emeğin önemini biliyoruz”

Her alanda Altınordu’nun üretim potansiyelini harekete geçirmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tören, “biz üretimin, alın terinin, emeğin ne demek olduğunu ve ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz. Kırsal mahallelerimizde çiftçilerimize verdiğimiz tarımsal destekler ve hibeler ile hem stratejik bir alan olan gıda güvenliğine yönelik bir adım atıyoruz hem üretimi teşvik edip çeşitlendiriyoruz hem de üreticilerimizin gelir kaynaklarını çoğaltmaya çalışıyoruz. 200 Bin ücretsiz sebze fidesi desteğimiz de bu anlamda atılmış önemli bir adımdır.” Dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi