Dünya'nın ve Türkiye'nin tüm odağının iyi haberler beklediği deprem bölgesi ise spor camiası da tek yürek oldu. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem binlerce yurttaşın hayatını kaybetmesine, on binlerce yurttaşın da yaralanmasına neden olurken, spor camiasında hem takım halinde hem de bireysel anlamada yardımlar devam ediyor.

Birçok takım, tüm gelirlerinin deprem bölgelerine gönderilmesi için hazırlık maçları planlarken Orduspor 1967 A.Ş. takımı taraftar gruplarından Forza Fidangör de bir talepte bulundu. Forza Fidangör Taraftar Grubu, ''Bu zor günlerde, birlik beraberliğimizin daha da artması için takımımızın Giresunspor ile hazırlık maçı yapmasını, maçtan elde edilecek tüm gelirlerin depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlanmasını istiyoruz.'' açıklamasını yaptı.

Ayrıca dernek binasında topladığı erzak, giyim, ısıtıcı, battaniye gibi ihtiyaçları deprem bölgelerine gönderen Forza Fidangör Taraftar Grubu'ndan birçok ismin deprem bölgesine giderek yardımcı olduğu öğrenildi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi