Pazartesi günü Ünye Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulunan Ulvi Gündoğdu, “7 Eylül Perşembe günü sabah erken saatlerden akşam babamın vefatına kadar geçen sürede hep yanındaydım. Babama bir şey olmasın diye adeta çırpındım, uğraştım. Ama aynı hassasiyeti Acil Servisteki görevlilerin göstermediğini söylemek isterim. Bunu gözlerimle gördüm, yaşadım. Sanki ben doktormuşum gibi onları yönlendirmeye çalıştım. Babam Doğan Gündoğdu’ya Acil Serviste geç müdahalede bulunulduğu kanaatindeyim. Ortada bir kasıt olduğunu düşünmüyorum fakat bence yapılması gerekenler zamanında ve doğru bir şekilde yapılmadı. Sonuç olarak ise sağlam bir bünyeye sahip olan ve hayatında doğru düzgün ilaç ve hastane yüzü görmemiş olan babam 57 yaşında hayatını kaybetti.” dedi.
Acil serviste babasının vefatından önce ve sonra yaşadığı tarifsiz acıya rağmen hiçbir taşkınlık yapmadığını, kimseye sataşmadığını, saygı içerisinde herkesin işini yapmasını beklediğini vurgulayan Ulvi Gündoğdu temel ihmalin aynı gün sabah saatlerinde ve öğleden sonra gittikleri bir uzman doktordan kaynaklı olduğunu da iddia ederek, “Uzman Doktor eğer babamı başka bir doktora sevk etseydi babam ve ben buna riayet ederdik. Ama O öyle yapmadı.” diye vurgu yaptı.
Olay gününe ait tüm yaşananları Savcılığa verdikleri dilekçede ayrıntılarıyla anlattıklarını ifade eden Ulvi Gündoğdu, “Soruşturma gizlilik içinde yürütüleceği için burada çok ayrıntıya girmek istemiyorum fakat konunun sonuna kadar takipçisi olacağım ve Avukat Gökhan Atay aracılığıyla başlattığımız hukuki mücadelemizde adaletin tecelli etmesini bekleyeceğim.” dedi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi