Körfez Restorantta düzenlenen yemek programına, Vali Tuncay Sonel, Eşi Handan Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin ile gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel, yemek öncesinde gaziler ve gazilerin yakınlarının oturduğu masaları tek tek dolaşarak, hal ve hatırlarını sordu bir süre sohbette bulundu.

Yemek programında 92 yaşındaki Kore Gazisi Ahmet Pak ile de yakından ilgilenen şükran ve minnet duygularını ifade eden Vali Sonel, devletimizin kapısının her zaman şehit aileleri ve gazilerimize açık olduğunu belirtti.

Gaziler ve gazi yakınları, onurlarına düzenlenen yemek programı dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyerek, gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini sundular ve Vali Sonel’le hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yemek programı, Altınordu İlçe Müftülüğü Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kuran kursu Yöneticisi Hüseyin Dikçi tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından dua yapıldı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi