İstanbul’da düzenlenen, ülkemizden ve yurt dışından 1100 yarışmacının katıldığı 19. Uluslararası Mutfak Günleri’ne Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı. Farklı kategorilerde yarışan öğrenciler 14 madalya kazanarak ilçemize ve ilimize gurur yaşattı.

Başarılı öğrenciler mutluluklarını Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile paylaştı. Okul Müdürü Hasan Aydın, “İstanbul Mutfak Günleri’ne katılan öğrencilerimiz ana yemek, balık, makarna ve tatlı kategorilerinde 9 Altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak 14 madalya ile ilçemize döndü. Eğitime her zaman destek veren Belediye Başkanımız yarışmaya ulaşım konusunda da bize destek verdi. Biz de bu gurur ve mutluluğumuzu başkanımızla birlikte yaşamak için ziyarette bulunduk. Destekleri nedeniyle başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin elde ettiği başarılardan dolayı mutluluğunu ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Turizm Otelcilik Proje okulumuz başarılarıyla adından sıkça söz ettiren eğitim kurumumuz. Öğrencilerimizin ve usta öğreticilerimizin son olarak İstanbul Mutfak Günleri’nde çeşitli kategorilerde 14 madalya kazanarak ilçemize dönmesi bizleri de gururlandırdı.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi