İlçeye yapılan spor yatırımlarını nasıl bir adım daha ileriye taşırız düşüncesinde hareket ettiklerini söyleyen Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “Bizden önceki dönemlerde belediye başkanlığı görevi yapmış arkadaşlarımızda spor yatırımları alanında ilçeye kazanımları olmuştu. Biz de göreve geldikten sonra bu yatırımları nasıl bir adım daha ileriye taşırız diye düşünerek ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

“4 halı saha daha”

İlçeye ilk etapta kazandırdıkları 1 halı sahaya ek olarak 4 halı saha çalışmasında daha sona gelindiğini belirten Başkan Uludağ, “Spor yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda merkezde ilk etapta bir tane halı sahamız bulunuyordu. Bunun da işletmesini Belediye çalışanlarımız yapıyor. Bu halı sahamıza ek olarak ilçemize son yapılan yatırımlar ile birlikte 4 tane daha halı saha kazandıracağız. Çalışmalarda da sona yaklaştık. En kısa zamanda halı sahalarımızın eksikliklerini gidererek vatandaşlarımızın hizmetine açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gölköy ilçesinde spor anlamında yapılan yatırımlar futbol sahaları ile kısıtlı kalmıyor. Basketbol ve voleybol branşları başta olmak üzere birçok spor branşında farklı spor sahaları ilçeye kazandırılacağını söyleyen Başkan Uludağ, yapılan ve yapılacak yatırımlar ile gençleri spora yönlendirmek istediklerini sözlerine ekledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi