Kariyer Günlerinde öğrencilere siyasi sürece gelirken başarı hikayesini anlatarak sözlerine başlayan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İşinizi severek yaparsanız sizi başarı sizi bir yere getiriyor.” dedi.

“Hedefiniz Türkiye’nin en iyi ve büyük üniversiteleri olsun”

Öğrencilere üniversite hayatının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Kibar, “Küçülen dünyada birden fazla yabancı dil önemli bir farkındalık. Mezun olduğunuz üniversitenin iyi bir üniversite olması lazım. Yapmış olduğunuz tercihi severek yapmanız lazım. Milli manevi değerlerden ayrılmayın, gelenek göreneklerimizi baş üstünde tutarak yolumuza devam edelim. Bu ülkenin geleceği gençlerin üzerinde. Gençler olarak rutin bir hayat yerine kulüplerde sivil toplum kuruluşlarında görev alalım. Bu ülkenin genç idarecilere ihtiyacı var.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları protokol ile gençler için tam donanımlı gençlik merkezi, yarı olimpik havuz yapımına başladıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Gençlerimiz için toplamda 25 milyonluk yatırım aldık. Yine gençlerimizin faydalanacağı 100 dönümlük alanda Millet Bahçesi projemiz var. Çerkezler Tepesi projemiz gençlerimizin çok hoşuna gideceği bir proje. Yeter ki gençlerimiz okusun, kendilerine iyi bir gelecek sağlasın.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi