Hayata geçirdiği projelerin yanı sıra aktif kullandığı sosyal medya hesabı aracılığıyla, Büyükşehir Belediyesinde ve sahada sık sık gençlerle bir araya gelerek yüzleri gülümseten diyaloglar yaşatan Başkan Güler’in durağı Ordu Gençlik Merkezi oldu.

Birbirinden farklı alanda sunduğu imkanlarla yüzlerce öğrenciye dokunan Gençlik Merkezi’nde ders çalışan ve spor yapan gençlerle buluşan Başkan Güler, kendi eliyle çorba ikramında bulunduğu gençlerin sorunlarını ve önerilerini de dinledi.

“Gençlerle gençleştik”

Gençlik merkezinin Ordu’nun gururu olduğunu ifade eden Başkan Güler, bir araya geldiği gençlerle gençleştiğini belirtti.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti: “Burası bizim medarı iftiharımız, gurur duyduğumuz bir merkez. Geniş amaçlı kullanımı olan mükemmel bir merkezimiz var. Gençlerle bir arada olduk onlarla gençleştik. Onların sesine kulak vererek hem sorunlarını hem de önerilerini dinledik. Müziğinden ders çalışma alanlarına kadar birçok imkânı sunan bu alanda sürekli olarak çorba dağıtımı da gerçekleştiriyoruz. Onlarla bir araya gelerek şarkılar söyledik ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Burayı daha da geliştirmek için destek vereceğiz. Her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum.”

Öte yandan Başkan Güler, ilin çeşitli bölgelerinde çalışmalarına devam eden ekipleri de ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. İncelemelerinin ardından esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi