Ordu doğumlu olan ve son yıllarda şampiyonluk hesabı yapan 3.Lig ekiplerinin istediği ilk forvetlerden birisi olan Emre Gemici, geride kalan sezonda takımı İskenderunspor A.Ş. ile sezon genelinde 20 gol atarak takımını 2.Lig’e çıkarmıştı.

Her sezon transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden birisi olan ve birçok takımın transfer listesine giren Emre Gemici, 2022-2023 sezonunda Karşıyaka’ya imza attı. Emre Gemici, İzmir ekibi ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 

Galatasaray altyapısında futbola başlayan be bir dönem Orduspor forması da giyen Emre Gemici, buradan ayrıldıktan sonra Muğlaspor'da 47 maçta 18 gol atmıştı. Çorum Futbol Kulübü kariyeri parlak geçmeyen Gemici, Pazarspor’da kendisini bularak 14 maçta 11 gol atmıştı. Nevşehir Belediyespor formasıyla 24 maçta 6 gol attıktan sonra 2020-2021 sezonu da Malatya Yeşilyurt Belediyespor formasıyla 34 maçta 24 gol atan Emre Gemici, gol kralı apoletini de takmıştı. 

Geçen sezonda 20 golle kendi grubunda gol krallığını alan Emre Gemici, yeni sezonda gollerine Karşıyaka forması ile devam edecek. 

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi