Ramazan ayına hazırlıklı başlayan Altınordu Belediyesi kesintisiz, planlı ve programlı bir şekilde yürüttüğü sosyal destekler ile bir rekora imza attı.

300 bin iftarlık sıcak yemek

Şehir merkezinde oluşturulan Gönül noktalarından vatandaşların iftar sofralarına her gün 6500 iftarlık sıcak yemek ikramında bulunan Altınordu Belediyesi, yaşlılar, engelli bireyler ve yatağa bağımlı hastalara ise sıcak yemekleri kapılarında teslim etti.

Görev başında olan güvenlik güçleri, 112 Acil Çağrı Merkezi görevlileri ve diğer kamu görevlilerine ise günlük 500 iftar yemeği düzenli olarak ulaştırıldı.

Çalışmalarını ayrımsız 92 mahalleye ve her köşeye ulaştıran Altınordu Belediyesi, kırsal Mahallelerde ise yaşlı, engelli, yalnız yaşayanlar ve ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine günlük 1000 sıcak yemek ulaştırdı.

Üniversite öğrencileri için özel bir uygulama yaparak kampüse gönül sofrası kuran Altınordu, ailelerinden uzakta yaşadıkları Ramazan ayında öğrencilere aile ortamı sıcaklığında bir Ramazan yaşattı. Her gün iftarda 2 bin öğrenciyi gönül sofrasında ağırlayan Altınordu Belediyesi hem öğrencilerden hem de vatandaşlardan büyük takdir topladı.

15 bin gıda paketi ev ev teslim edildi

Ramazan ayı boyunca 300 bin sıcak yemek ikramı ile iftar sofralarını bereketlendiren Altınordu, içerisinde 13 çeşit ürünün bulunduğu temel gıda maddelerinden oluşan 15 Bin gıda paketi ile de ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu. Belediye ekiplerince Ramazan boyunca gönül seferberliği ile ihtiyaç sahiplerinin tek tek kapılarına ulaştırılan gıda paketi desteği ise haneleri şenlendirdi.

Altınordu Belediyesi, düzenlediği şehir iftarı programı ile de 10 bini aşkın Altınordulu'yu 19 Eylül Stadyumu’nda bir araya getirerek Ramazan’ın huzur ve bereket iklimini kardeşlik dolu muhteşem bir iftar programı ile taçlandırdı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi