Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu kurtarma çalışmaları devam ederken, Ordulu voleybolcu Gözde Öztürk ve arkadaşları kurtarılmayı bekliyordu.

Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı oyuncularından olan 24 yaşındaki Ordulu Gözde Öztürk ve arkadaşları Dilek Mucuk ve Ahsen Baş deprem anında Hatay Cumhuriyet Mahallesi Bostan Sokak No 1 Antakya Kapalı Spor Salonu karşısı Yeşilyurt Apartmanı’nda kalıyordu. 

Genç sporcular için üzücü haberi ise depremden dokuz gün sonra Türkiye Voleybol Federasyonu verdi. Yapılan açıklamada: “Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk ve Ahsen Baş’ın deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcularımıza ve hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun.” ifadelerine yer verildi

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi