Öğrencilere Ziraat Odası Başkanlığı ve öncesinde yaşadığı başarı hikayesini anlattıktan sonra Belediye Başkanlığına geçiş sürecinden söz eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kariyer Günleri programında öğrencilere hitap eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek, “ Bugünün gençleri sizler, yarının büyükleri olacaksınız. Bu toplumu yarın sizler yöneteceksiniz. Gelecek nesilleri sizler ne kadar iyi yetiştirirseniz geleceğinizden o kadar emin olursunuz. ”dedi.

“Asla pes etmeyin, inandığınız yoldan ayrılmayın”

Öğrencilere kendi gençlik ve öğrencilik geçmişi ile ilgili hatıralarını anlatan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Gençler, sizler gibi ben de bu sıralardan geçtim. Sizlerin yaşadığı sıkıntıları ben de yaşadım. Asla pes etmedim. Sizlere tavsiyem, önünüze çıkan engeller sizi asla yıldırmasın. Etikten, ahlaktan ve hak bildiğiniz yoldan asla ayrılmadan çok çalışın. Bir konu üzerinde çalışırken muhakkak geleceğin trendlerine odaklanın. Yaptığınız her işin özgün ve size ait olmasını önemseyin. Asla inandığınız yoldan ayrılmayın.” diye konuştu.

“TEKONOFEST, azimle çalışan milletimizin asil ruhudur”

Gençlere TEKNOFEST 2022 ile ilgili mesajlar veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Bugüne baktığımızda AR-GE’sini kendisi yapan, silahını kendi yapan, savunma sistemlerini kendi kuran bir Türkiye var. Gençler, bölge olarak TEKNOFEST 2022’ye ev sahipliği yapacağız. Ev sahipliği yapacağımız Türkiye’nin en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, yılmadan azimle çalışan milletimizin asil ruhudur. Gerekli ortamlar sağlandığında, fırsat verildiğinde gençlerimizin dünyaya meydan okuyabilecek bir kapasiteye sahip olduğu aşikar. Türkiye gümbür gümbür gelen gençleriyle önümüzdeki yıllara mührünü vuracak. Türkiye üretim üssü olmalıdır. Bizim gençlerimize yakışan figüranlık değil, başroldür. Bu günler Türkiye açısından büyük önem taşıyor. Sizler için de önem taşıyor. Artık kendisi her şeyi yöneten bir Türkiye var. Sizlerin de geleceğini çok parlak görüyorum. Bizim geldiğimiz noktadan çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum. Azimle çalışmaya devam edersek inşallah dünyanın en iyisi oluruz. Sizler sayesinde tam bağımsız, güçlü Türkiye hedefine her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Dünyada teknoloji yarışmalarında birincilik, ikincilik ve üçüncülüklerimiz var. Atılan tohumlar yeşermeye başladı. Bu bizim için en büyük gurur.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi