Ligde son oynadığı maçta deplasmanda Siirt İl Özel İdarespor'u farklı yenerek iki haftalık beraberliğine son veren 52 Orduspor Futbol Kulübü, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'ne bileniyor. Gülyalı Tesisleri'nde hafta boyunca çalışan Mor-Beyaz-Yeşilli ekipten karşılaşma öncesinde ise açıklama geldi.

Hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu sezon başından beri belirten 52 Orduspor Futbol Kulübü, mali olarak geçmiş sezonlar daha fazla para harcamasına rağmen üst lige çıkamamıştı. 52 Orduspor Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada ise bu sezon rakiplerinin maaliyetine vurgu yapılırken: ''Sezona bir üst lige çıkmak için hedef koyan futbol takımımız, maç eksiği ile şuan itibariyle play-off içerisinde yerini korumaktadır. Daha önümüzde on dört müsabakamız vardır. Bu demektir ki alınacak daha 42 puan var demektir. Grubumuz gerçekten zor bir gruptur. Her takımın birbirini yenebileceği bir grupta mücadele etmekteyiz. Grubumuzda bütçe olarak, süper lig bütçesi kadar bütçe yapan kulüpler var. Fakat grubumuz ne kadar güçlü olursa olsun, bizleri hedefimizden uzaklaştıramaz.'' açıklaması yapıldı.

52 Orduspor Futbol Kulübü ayrıca Cumartesi günü Yeni Ordu Stadyumu'nda oynayacakları maça iyi hazırlandıklarını belirtirken: ''Bu hafta sonu 19 Şubat 2022 Cumartesi günü, saat 13:00 de, Yeni Ordu Stadında grubumuzun güçlü takımlarından Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile karşılaşacağız. Teknik heyet ve futbolcularımız bu maça çok iyi hazırlandılar ve maçın önemini çok iyi biliyorlar. Bu müsabakada bütün Ordulu sporseverleri bu önemli maça davet ediyoruz. Biz bir aileyiz. Zoru hep beraber başaracağız. Teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyor, bu müsabakalarda spor severlerin bizleri yalnız bırakmayacağını umut ediyor ve tüm Orduluları maçlarımıza davet ediyoruz.'' açıklaması yapıldı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi