İYİ Parti Gülyalı İlçe Başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine katılan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “İlçe başkanlığı sürecinde partimize vermiş olduğu yüksek katkıları ve çabaları için Av. Remzi Aksoy’a çok teşekkür ediyoruz. Bizler kendisinden memnunduk. Başarıları daim olsun. İstanbul’da İYİ’ler ailesine katkı sunmaya devam edecektir. Ailesiyle birlikte başarılı, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Yeni başkanımız Hasan Öztürk’e başarılar diliyorum. Gülyalı İYİ olacak, Ordu İYİ olacak ve Türkiye İYİ olacak” dedi.

 “Gülyalı’da yeni bir ailem oldu”

İYİ Parti’nin kuruluş aşamasından itibaren aktif görev alan ve Gülyalı İlçe Başkanlığının kurucu başkanlığını da yürüten Av. Remzi Aksoy, “Zor bir süreçte ülkemiz ve milletimizin geleceği için elimizi taşın altına koyarak aktif olarak siyasete atıldık. İYİ Parti Gülyalı İlçe Başkanlığının kuruluş sürecinde siz kıymetli dava arkadaşlarımla güzel bir birliktelik ortaya koyduk. Zaman içerisinde buradaki birlikteliğimizi, kendimizi bir ailenin ferdi hissedecek kadar ileriye taşıdık. Sizlerle birlikte yol yürümekten gurur duyuyorum. Ailevi nedenlerden dolayı bundan sonraki süreçte İstanbul’da yaşayacağım. Ancak gözümüz, kulağımız ve gönlümüz hep Gülyalı’da kalacak. Bugüne kadar vermiş olduğunuz destekler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi devrettiğim kıymetli hocamız Hasan Öztürk’e de başarılar diliyorum. Gülyalı’da ‘iyiler’ kazanmaya devam edecek” dedi.

 “Lâyıkıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz”

İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yeni başkan olarak seçilen Hasan Öztürk, “Kuruluşundan itibaren partimize büyük emekler vermiş olan Av. Remzi Aksoy’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere bu görevi lâyık gören yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte heyecanımızı kaybetmeden kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rabbim bu görevi lâyıkıyla yapmayı nasip eylesin” dedi.

Toplantının ardından İl başkanı Ekrem Şentürk tarafından Av. Remzi Aksoy’a plâket verildi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi